Khamis, Mei 28, 2009

::Gue Love Red!!~~





::Lama tak update ttg aku kat blog aku nih...bosan gila dah rsnya idup camni..Rs tak tenteramlah..ntah nape..hati aku rindu sgt kg..lama dah aku tak jejak kaki kat sana sejak arwah abah tak ada..Ntah nape ati nih rindu sesangat..Mungkin aku mls nak pk masalah yg akan aku hadapi..Tapi aku dah bertekad nak balik bulan nih..InsyaAllah..moga dlm ketentuan Allah!!~~



::Dalam dok sibuk2 dgn idup nih..Popoy dah pun ader bini kat umah....hehehhehehe..namanya "Wee Wee"...Cantik..lebat jer bulu dia tapi tulah..makin bertambah tanggungjawap..Klu dulu popoy sorang makan 2 kali sehari dlm RM6 skang dah betambah..Pasir selalunya 5 kilo tahan tuk sebulan skang tgh bulan dah abis..nasib bek ada gaji ajib..leh gilir2 beli pasir..Kadang2 tak cukup gak terpaksa pakai surat khabar yg di koyak2...Sian gak..Penat pun penat..Klu diorg meragam aku nih tak tahan sabar..melayang gak kaki tangan..huhu!!~~~

::Ujung2 bulan nih aku kadang2 terpaksa gak kurang kan mkn..lagipun perut makin ke depan..aku timbang arituh dah naik 6kilo..mls gak nak pk..Bila stress aku makan byk..taktahu nak wat
paper dah..Skang nih ader peti ais kecik kat umah..Hadiah dr abg Azrin..Terpk gaklah jimat skit bila aku masak ari2..Bulan puasa nantilah tak kelam kabut sesgt..itu je aku pk..Lagi 2 bulan setengah jer Ramadhan nak menjengah..HUHu!!~~

::Kat tempat keja plak..aku tensen sgt..Rs cam ader jer yg tak kena pasal aku nih..ader jer masalah yg kengkwn nih pk aku buat..Sampai aku tak tau apa salah aku??????Bermasalah sgt kah aku?Penat tul lah otak nih pk..Aku buat paper pun ader yg tak senang duduk..Mungkin sebab aku tak byk melawan..Tapi aku nih suka pendam..Klu dah sampai keterbatasan..aku pun tak ingat apa yg aku buat..aku dah cuba nak baiki attitude kat tempat keja..Kurang kan bercakap dan buat hal aku.. jer..Klu tak suka pun aku takleh wat paper..Jgn bg aku bersuara jer..!!!

::Kawan2 luar plak time susah nak cr aku..ader jer aku..Klu aku susah sume senyap..Lepas nih aku plak nak senyap time korang cr aku..Takde dah kesian..Perangai masing2 tak leh blah..Iduplah korang camtuh sampai bila2..Yg utang aku tuh langsaikanlah..sebab aku tengah doa korang mati ngeri nih...huhu..(dlm ati jer-kat ati tak sampai)klu ader duit byr..jgn wat senyap jer k..Boringlah mintak jer..aku pun berutang gak ngan org..bgtaulah sepatah dua..Diam ubi berisi..Diam korang berbulu pun wat taktau gak..
Adoilah!!!~~


--
"Kadang2 Tuhan Sembunbyikan Matahari...DiberiNya Kilat Dan Petir,Kita Menangis Dan Tertanya Kemana Hilang Matahari,Tp Sebenarnya setelah hujan berhenti Allah hadiahkan kita pelangi yg indah dan berseri"


red Pictures, Images and Photos

AiDy

2 ulasan:

Sharifah Liza Suriani berkata...

Adatlah dunia time banyak duit ramai kawan time kita susah hampeh....hehehe bayak-banyak bersabar yer

KhaiDrus berkata...

okies...
hu hu