Sabtu, Mei 09, 2009

PD N Melaka Outting..!!~~

Tanggal 2 dan 3Hb bulan 5 2009 aku join team aku yg di ketuai oleh Cik Yus gi outing kat PD ngan Melaka..mmg best lepak kat Ilham Resort tuh..Sampai jer terus menuju ke swimming pool pg tuh..apalagi mandilah...!!~~
Malam ader gak BBQ..kerja aku selain dr makan2...aku ader misi khas tangkap gambar2 nih..Pada kwn2 jgn marah k..
Muahahahahahahahaha!!!!~~~

Jeng..jeng..jeng.........




@Chichi nyer Selulit!!~~




@kak Pah....Nyer...*&#@#@#



@Sara nyer Sebelah bontot



@Cik yus a.k.a Jasmine Nyer Bra



@ AdeQ a.k.a Carmeen punya Dubur!!~~



@Zaidi a.k.a Mak Hayyam punya Lobang idung!!~



@Afiq a.k.a nyer halkum!!~~



@Jenny a.k.a Nuril nyer Lebihan Pewot!!



@Kamarol a.k.a nyer Pewot

Dan yg paling meletops.....Paling digeruni dan paling di impikan setiap lelaki...
Kepitan bontot berbulu di kaki!!



@Mak Hayyam.....

Apapun..sowi again...
hik hik

Wassalam...
"Sesungguhnya jgn lah kamu menyimpan dendam..Kerana itu adalah amalan syaitan"

Aidy...

9 ulasan:

mummy roshie berkata...

hahahahaa...panas tul gambar...

Amy Carmeen berkata...

hahahahahahaha
mak nyer dubur ko overexposed kn!!!!!!

Sharifah Liza Suriani berkata...

heeeyyyy lain kali kalau nak amik gambar perut soundlah boleh kempiskan perut tu hhuhuhuhuh

SaraGurL berkata...

biadap!!

KhaiDrus berkata...

hik hik!!~~

ZuE ZuLaiNa berkata...

ish ko ni aidy...
dah takde post lain ke...
:p

norhamizah berkata...

entah sumua pose 18sx....x sesuai

Amy Carmeen berkata...

yg penting spender i seksi huk3....

KhaiDrus berkata...

hahahahhahahahaha..
yups
agree