Rabu, November 05, 2008

3 NOV -BDAY BOY

besday! Pictures, Images and Photos

Lamanya tak update blog nih..
yg penting..
bulan nih adalah ari aku dilahirkan..
hehehehehehh
tak sangka tambah lagi setahun umo aku nih
azam tahap lama gak..
entah apa yg berubah aku pun tak tahu...
kali nih aku kena janji kat dr aku..
nak buktikan kat org keliling aku yg aku pun leh berjaya...
punya kehidupan yg terjamin..
dan yg paling best ada yg menyayangi aku..
terima aku seadanya...

2 NOVEMBER 2008

Adalah skit sambutan dr Abg Azrin n the gang...
Lunch di sponser oleh bag AZrin dan Isteri
cake Bday di sponser oleh Ilham n his Buah ati..
adiah lagi dan lagi..
terkejut gak..
iNgat makan biasa jer..
alhamdulillah..
aku di hargai lagi..
hik hik
mlmnya dapat adiah dari buah ati...
tak putus2 dpt msg drpada kwn2 ucap "HEPI BESDAY"
Ada yang nyanyi kat corong phone..
seronoklah...

3 NOVEMBER 2008

aku gi keja mcm biasa..
Core Check bro yg baik kat tempat keja..
bg adiah ngan kek yg comel..
bangga gaka ku..
kat tempat keja pun ramai gak teman2 yg celebrate..
nak di jadikan citer..
ari tuh diorg sambut umah terbuka DEEPAVALI..
kena kutuk pun ada
Hik hik

oklah tuh...


4 NOVEMBER
aku gi karaoke ngan buah ati..
di temani Hasnah dan Mira..
puas gak lah menyanyi..
tapi aku balik ada gak gaduh2 manja ngan buah ati aku..
huhu
dia manja sgt..
penat lah sayang oi!!!!!

5 NOVEMBER..
Ari nih..
kitaorg dah okies balik..
biasalah...
syg tuh masih kuat...
aku syg kat dia macam mana dia sayang kat aku..
ada jer terfikir nak noty..
tapi takmolah klu boleh sakitkan org yg aku sayang..
I'll be THere For u..........
Lastly..
doakan aku ek



besDay Pictures, Images and Photos

'Hepi besday to me...'
'hepi besday to me...'
'hepi besday MR Aidy..'
'epi besday to meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....'

Aidy

2 ulasan:

Que berkata...

happy belated birthday!!!
hehehe...
pls do visit my blog @ www.diva-lavida.blogspot.com
thanx in-advance.
hehehe...

KhaiDrus berkata...

o ok..