Rabu, Oktober 15, 2008

SLamAT TingGaL BAHAU!!

Photobucket




Hari pertama aku sampai kira dah petang dah la..
Dekat setengah jam aku tunggu buah ati kesayangan aku ambik..
tapi takpelah..
dia dtg ngan mak mertua dan anak kami tuh..
chicky yg comel...
hehehhehe..
Mlm tuh cam biasalah..
borak2..hehehhehe...
tak sangka mak dia masak masak lemak cili api ketam utk aku...
huhu..
syg mak dia kat aku..

Esok pg aku bgn lewat gak lah..
sembang ngan mak dan ayah dia...
petang mak dia ajak aku gi tgk sawah padi...
menjadi btul padi dia...
hehehehhehe
lepas tuh tyerus ke hospital tgh sedara nya yg sakit...
penat aku melayan si CHIkky..
adoilah....
tetiba dia ckp besday dia ari nih..
dalam setahun ntah berapa kali lah sambut besday..
terpaksalah beli adiah lagi...
mlm nyer aku berjuang men PSP dgn buah ati aku...
dr BEN 10 hinggalah ke HARRY POTTER..
pukul 3 pg baru tido...

Pagi esk bangun...
aku gaduh ngan dia plak...
penatlah memujuk..
huhu..
aku tak buat paper pun..
tapi dia mmg biasa pg2 marah..
demi sayangku
aku buat apa saja utk dia..
sayu aku dgr mak dia panggil mkn..
masa mkn baru leh gelak2 skit...

petang dia antar aku
sedih gila..
nasib bek aku tak meraung dlm bas...
hehehehehehe...
dia cam sonok jer
hehhehehe..
tapi aku tahu dlm ati dia camne..
br dia antar msg kat aku..
syg gak dia kat aku...
i will love u till the star all burn away!!!!
cheeewahhhhhhhhhhhhhhhhh..
Slamat tinggal bahau...
Jumpa lagi KEyEl...

tapi dia janji nak jumpa ku jumaat nih..
turn dia plak jumpa aku...
tak sabar nih
hehehehehehe

AIDY!!!!

2 ulasan:

corecheck berkata...

hahaha..
best nyer drama bersiri nie...
pen0h ngn em0si...
skjp gumbira, skjp sedih...
mcm2 ada!!~

KhaiDrus berkata...

hik hik