Khamis, Oktober 09, 2008

CelCom CareLine AiDy Sedia MembaNtu...

celcom Pictures, Images and Photos

CELCOM CARELINE

Hidup di careline x seindah biase
kais pagi mkn postpaid kais petang mkn prepaid
pancaroba case yg direject bgi cinta ditolak
beralih arah minta di case closed done manually in kenan
soalan yg mendatang di refer dgn senior mahupun TL
kepuasan yg x tercapai meminta call back tanpa rela
hati tertanya2 apakah status case?
direject lagikah?
dapat rebate kah?
bagaimana dengan dispute?
soalan tanpa jawapan sila disemak didalam orice
ohh..tibe2 sd hadir tnpe diduga
kpi pun terbang menghilang meninggalkan cse yg malang
bak kater org booster bahagia senang di carik
LOGIN-LOGOUT tetap dikira..
semalam aku di area-3 kini bertukar ke area 2
perlahan-lahan clarify memulakan proses men'screen pop up
dan perlahan-lahan aku melontarkan jari jemari di dada keyboard
selepas button ACW ku tekan dengan cermat dan sopan
sambil mata liar memerhati CHONG klu2 dia tersedar perbuatan ku ini
nasib baik..oh ninie pun ACW juga sambil tersenyum gatal
memandang aku..*oh mcm nilah, cik 1+3 jawabnyer 4 kn?*
kata2 syed menyentak lamunan ku..sgt tepat maklumat itu syed..
hatiku resah dgn kegagalan kenan yang mengundang buzz ke 7120
*cik ade kenan x cik?*

lawak di shah-cowboy.blog.friendster.com/

p/s: aku xkenal mamat ni pun!!


--
aLoNe In tHe Dark..
sHiveRing wIthOuT sOmEOne To WarMth Me..

--
d[-_-]b_FELL THE BASS

2 ulasan:

dextrike berkata...

wakakakak..
aku ske nieh..
aku nak copy jgakk!!!

KhaiDrus berkata...

copylah