Rabu, Februari 11, 2009

~~@Tribute Untuk Bear@~~

beruang Pictures, Images and Photos


Semalaman aku tak tido...
Terpk kan si Bear
nape ngan dia?
Teruk sgt ker keadaan dia sampai hilang kerjaya?
disebabkan aku ker?
Dia kah yg terlantar di rumah sakit jiwa atau org len kot...
Betul ker sume cite yg aku dgr nih...
Sedangkan aku tahu dia mmg baik dgn aku...
Org yg beri semangat... dan dorongan kat aku nih teruskan idup pada waktu2 pahit aku...
Cuma ada masa yg dia menjadi org asing....
Disebabkan itu aku tinggalkan dia...

Setahun itu....
Aku hidup dlm status "IDOLA"...
tapi hari2 aku tak seceria dulu..
aku hilang kwn..
Org2 yg sering ader di sekeliling ku dah menjauhkan dr..
Insan yg aku sayang plak mcm dah meluat dah dgn aku..
Sebab pergerakkan aku terbatas..
Klu kuar ke tempat pelik2 kang kena kutuk plak...
Jaga status katanya~~~~
Ada aku kesah!!!

Pada mulanya aku hanya cuba mengejar impian menjadi bintang bintang...
Serancak Sabarlah Utk "Kayangan"
Atau Kuizinkan Kasih dr Azalea
tp sume tuh sebagai umpan aku utk terus duk ngan dia..
takmolah..
yg paling tak best campur dgn kwn2 dia..
Masyarakat anggap diorg nih mcm ~~STAR~~
Sedang diorg macm org biase jer..
tak plak berubah..
Time nak kentut...kentut gak..
makan benda tak betul rasa cirit birit gak....
hehehehheheheh~~~
sama jer cam org len..
Cuma kerja diorg jer camtuh..

Apapun aku hormat lah diorg
Thanks sebab leh terima aku..
Buat "Princess" yg tak lama lg dapat baby..
Harap baby tuh baby girl..
Leh ganti mak dia jadi "MISS"
Klu Baby Boy kena ensem mcm POKCHIK EI
Takpun cam aku..
ehhehheheheheh
Buat Umi,Anak Rafik,Si Sumolah, Hans,Cikgu Mimie,Ugly Betty, Paley,dan sume nyer..
Jg lupa kan aku k

Yg penting...
Bear lah yg bertanggungjawap Membuat kan si Ratu Layar kesayangan Malaysia bertahan sampai skang nih..
Menaikkan "Harapan" hinga ke Kemuncak sampai Paley kaya dah skang..
hehehehehhehe
aku mintak maaf klu sepanjang aku duk ngan Bear byk yg menyakit kan ati..
halalkan Makan dan Minum..
Terlebih Terkurang..
Dan semuanya..
ada umo aku gi jumpa ko lagi ek Bear...
Walau kat mana ko berada ..
Aku selalu doa utk ko..
Jgn selalu tido lewat...
Berentilah men Game kat sungai wang..
Takyahlah nak gi mengurut2 badan lg...
Diorg lum tentu bersih..
Jaga kesihatan dan bykkn amal...

Terima kasih Bear!!!
Thanks Pictures, Images and Photos

AIDY

9 ulasan:

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG berkata...

sp beaR tue??
nk tau gak..
mesto s0meb0dy special kn??

;)

KhaiDrus berkata...

huhu...
dy ader cuiterlah
Syed Abu Bakar..
Dia sakit skang..
Risolah bro

SaraGurL berkata...

aku la bear tuhh
kan aidy kan?
hahahaha
cbuk je solomolo nii!!
sape ntah die nii!!
hahahaha

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG berkata...

0oo..
yg PR erra fazira tue ek??

to: saraGurL:::

PERASAN!!!

;)

KhaiDrus berkata...

a ah..
ehhehehehehheeh
tulah..
dia..
nak paste gambar takut kena saman..
hik hik

SaraGurL berkata...

ehh..tetibe solomolo nihh!!
sape die nihh?
sara knal ke?
hahaha
lalalaaaa

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG berkata...

ari tue ader kuaR kt k0sm0 psl die n eRra faZira..
s0, dh tau muke die mcmane..

to saraGuRL:
hang ingt hanG santek???

;)

SaraGurL berkata...

sbb aku pmpuan la aku chantek
kehhkehhkehhh

KhaiDrus berkata...

hehehehehhehehe...