Khamis, Februari 26, 2009

@Gigi oh gigi!!~~

haha-no teeth Pictures, Images and Photos
Oh gigiku...Camne nak mula ek..tp pasal gigilah nih...dah beberapa hari gigi aku meragam..buat aku sakit jiwa dan kadang2 nak bunuh dr jerkh...hehehhehehehe..!!~~
Masa nih lah nak tau sape yg ambik berat kat aku...Nak manja2 ngan org sekeliling..dan yg penting menyusahkan insan2 yg menyayangi aku...
jAhat kan aku!!~~Muahahhahahhaha!!~~


teeth Pictures, Images and Photos


Mula jer sakit gigi dalam kul 5 lepas mkn..ntah aper yg menyebabkan gigi aku mengamuk aku pun taktau..Belai dah selalu dah aku belai..bg geli2 dah selalu gak aku bg geli2..ape ek??????!!~~~

Perkara pertama yg aku pk kan nak terjun MC nih..tak tahan sgtlah.. memula tak senang duduk..kat mana jer aku pegi aku takleh duk lama.. Aku dah nyusahkan ajib..berlari dia ke 2th floor ngan 5th floor crkan ubat aku..huhu..dgn muka aku yg mmg gila nyer azab nih aku tak peduli org keliling..tgh jawap col plak tuh..sian dia..tak tentu arah gak dia...bagus2..MMUAHHHH!!~~

Dengan langkah yg berat dan kekadang berlari2 anak..~chewah!!~ aku pg lepak kat outbound sebelah nomi..Nomi sampai tak terlayan ragam aku..tiba turn si elly sempat gak dia paksa aku telan pill tahn sakit 2 bijik warna kuning..apa lagi terus telan tanpa byk soal..dlm ati nampak cam pil utk tahan sakit masa haid jer.. lepas tuh aku kembali ker Nomi...

"bila lah nak lega nih..sakitlah nomi"88 kali...Kata aku
"Sabarlah,kau baru jer makan..cuba tahan sikit" kata nomi pada awalnya..
"Tapi bila nak ilang nih"kata aku...
"Ko leh sabar tak baru 5 minit kan..ko nak ku hempuk pc nih kat pale ko ker?ko bunyi lagi aku plaster mulut ko!!~~" setelah 89 kali aku bersungut..(tp dia gelak2 lah)
hehehehhehehehehehhe...~klakar best fren aku tuh!!~~Cayang Korang ber2!!~~~
Tapi ada aku kisah!!~~~

teeth Pictures, Images and Photos

Lepas tuh time masuk keja...terharu aku tgk kak pah...sibuk sgt tanya ku camne..
siap bg kunci keta suh aku gi klinik skang..dia takleh nak teman sebab masuk keja..berulang2 kali dia tanya keadaan aku..

"Khai ok ker nih?Kak pah riso tgk.." Kak Pah!!~~
dia jer yg panggil aku khai..rs cam popular plak klu guna nama tuh...macam bekas pelajar AF jer...~DambaanKu pilu~
"Saya ok kak Pah...Nanti sy gi cari ubat"...kata aku yg sebenarnya penat menjawap soalan kak pah...ehhehehhehehhehehe.....Dia baik sgt ngan aku..syg lah kt die!!~~
Dan yg biasa kengkwn len nyer..Mr sakirin ngan Aswin umpama Pom2 bg kak pah ku sayang...HEHHEhehEhhehe!!~~

teeth Pictures, Images and Photos


Sakit tak jugak ilang nih...Tetiba muncul lah bidadari dr kayangan...Si Misz Miko tuh bwkkan pil tahan sakit tapi kali nih kaler biru..taktau plak aku pil tuh byk kaler...lagi satu dia bwk Kungfu Panda kat ku..botol air dia tuh ader gambar kungfu panda..hehehhehehheheehe..Comel se comel tuan nya...Dia nih sama2 training ngan aku masa memula aku join Sukses Team nih..baik sgt dak nih...Tanpa membuang masa dan keadaan sekliling aku terus teguk air ngan ubat...selepas 10 min lega rasanya...
Tenkiu Miko..
Cayang gak kat Miko nih!!~~~

"Cepat minum.!!~~~tu jer yg aku ingat..agak keras gak bunyinyer. macam nk gaduh pun ada ngan aku....Sebelum dia pun nk hempuk aku cam si Nomie baik aku mendengar kata......
Ahakkssss!!~~~
kat dlm gmail puas dia membebel kat aku..turn akulah kan kena dgr dia bebel..selalu aku yg bebel kat dia....Takpe kasi peluang sama dia...nanti aku plak balas dendam..
@Tunggu!!~~~

TEETH Pictures, Images and Photos


Last sekali gigi aku nih oklah jgk..Aku sebenarnya takut nak jumpa doctor nih..
bunyi mesin tuh ngilu jer rsnya..GRERRERERERRERERERER...lebih kurang camtuhlah bunyi nyer...Silap2 aku plak yg operate kan doctor tuh...Takut Wooooooo!!~~~
Hik Hik!!~~~

Aidy






6 ulasan:

Miko Shubashi berkata...

ngadew2.. tak denga ckp kan..

actually pill kaler kuning tuh utk tahan sakit kepale. ponsten kot dorang panggil..

tp pil yg miko bawak tuh mmg pain kilerr.. sbb tuh first time makn ubat kaler kunin tuh tak jalan.. huhuu ~

pas miko bg yg kaler biru tuh ok kan.. !! huhu ~ thnaks to me ekk.. huhu


cyg dy gak ~ ~

KhaiDrus berkata...

thanks miko!!~~~

skatype berkata...

gigi oh gigi.
knapa la kow skit kn..
huhu.
cian kow..
saba jekr ler incik aidi..

mummy roshie berkata...

sakit gigi yer..??meh jumpa dr roshie..!!!nanti dr pakai kapak tolong cabut kan...heheheheheh

tue la..lainkali jgn mkn cokelat tau...

Sharifah Liza berkata...

Sorry lambat balas..just nak bagi tau Kak Pah sayang Dy gak....tq for the wonderful words

KhaiDrus berkata...

hehehhehehe..c
yg kak pah!!~~