Selasa, Februari 24, 2009

@~~Hari ini dalam Sejarah!!

Love - Red Pictures, Images and Photos

Hari yg penat..Bgn kul 11.00 aku dah siap beli lauk..Sempat gak aku masak nasi kononnya nk jimatlah..Menu aku ngan ajib Ayam kari..sotong masak kicap..Ikan goreng ngan sayur taugeh..
Nyam~~Nyam...heheheheheh!!~~

Dalam kul 3.00 ptg terus gi ambik baju yg dah lama berumah kat kedai Nyonya DOBI LAYAN DIRI kat jalan Pudu...Baju biasany aku basauh sendiri..tu cuma suar jeans alien ngan aku dan juga cadar tilam ngan balnket..

"Aiya Amoi manyk mahai lah u skalang, sabun mana ader mahai" lu bukan basuh pakai tangan ma!!

antara perbualan aku ngan amoi tuh..dia tau senyum jer..Lepas tu aku ngan ajib gi Queens Park cari baju utk anak buah ajibb dan si chikky my son!!
@ERrrMMMnn~~

Rindu lah kat dak kecik tuh....dah lama kitaorg gi usha2 baju tuh..dia abis dlm RM450.00 keseluruhannya semalam..huhu Nasib baik dia dah present kan aku satu baju smlm...
hehheehehe...

kononnya ambik atilah selepas berbakul maki aku kan!!..bagus2....Baju diesel warna putih berkolar!!.Pandai gak dia choose baju utk aku..Sayang gak dia kat aku..
~~hehehhehehehhehe..

falling red hearts Pictures, Images and Photos

Tak cukup tuh kitaorg gi jusco Maluri...agak mahal jgklah baju2 kat situ...aku jumpa kak Miza kat jusco..kakak selaku kawan lama yg sama2 berkhidmat dgn Polo satu ketika dulu....
Aku dulu supervisor kat butik tuh..tapi dah org dengki..."Cha Ya NuN Alif" akan naikkan kaum dia gak..!!!takleh nak wat paper dah...Takde rezeki n takde jodoh gak!!!
chewah!!

Borak borak jap...Destinasi seterusnya times Square. ajib sambar beg tangan satu utk kak Nai yg byk bantu kitaorg kat KeyEL nih..thank u kakak!Masa tgk baju budak2..teruja nya aku tgk harga baju bebudak kecik...lagi mahal dr baju org dewasa pun ada....Ajib sambar 5 helai baju bebudak..Aku bising gak tapi dia ckp bukan selalu..anak2 buah ramai...takpelah duit dia..bukan selalu dia beli utk ank2 buah dia..Sian gak aku tgk dia..calon suami yg baik pada org2 klu sesape nak wat menantu...
HuHUU.....!!!~~~

Hujan agak lebat lah kat kl...sebab takleh nak gerak kitaorg gi tgk wayang..Plan nak tgk mlm2 skit.tapi alang2 dah smapi time square aku tgk jerlah wayang citer " UPIN DAN IPIN".
~~Boleh...boleh...boleh..!!`~~

Tapi tiket awal dah takde..Gi mkn2 dulu2..Citer start kul 9.15 malam.Abes dalam kul 11.15 gak..part yg paling best part last sekali masa org2 tua tuh plak nak pg cari cucu diorg.....hehehhehehe..Memberi kesan tul!!~~ Korang gilah tgk..bantu naikkan skit jualan agar citer2 camtuh trus ada utk hiburkan org2 yg tensen cam aku......Klu ajib dari mula sampai abies asyik gelak jer..Aku jer duk tahan sakit gigi ngan pale...
muahhahah!!!~~

Citer ringan yg leh buat sume lapisan masyarakat ketawa..byk pasangan yg agak berumo gi tgk..Tak sangka hebatnya penangan Upin dan Ipin nih ek..Kalah populariti pelajar2 AF tuh..Tapi bg aku memula jer best.Lepas tuh yang ado!!~~Tapi klu utk tontonan keluarga oklah kot...Kira klu utk siri animasi camtuh yg terhasil..bangga gaklah aku jadi rakyat Malaysia .Dah lah 1st time aku beli tiket wayang citer melayu..Cartoon plak tuh..adoilah!!!...Taraf filem animasi malaysia dah sampai tahap yg memberansangkan!!Cuma filem2 yg teransang tuh jer lum ader secara terbuka..buat lah satu!!
Ha Ha H aHa !!!~~~

Geng Pictures, Images and Photos

Sah2...!!!!!!!!!!aku dah demam..Awal ptg tuh dah rasa sakit gigi..tuh yg aku byk ngikut jer ajib gi memana..Emo nih tengah terganggu..phone col or msg tuh aku tak layan langsung..
ntah..aku khayal ngan dunia aku..mls sebenarnya nak pk byk benda..bek pk gigi aku yg sedang bermanja ngan aku nih!!!~~Sakit tuhan jer yg tahu..!!!

Bwk ke mlm..masa tuh lah terbayang muka dentist seluruh malaysia..aku tido...bangun balik...gi mandi..10 kali rasanya gosok gigi..listerine tuh aku dah tertelan bebrapa kali gaknya...tu jer yg berulang2 kali aku buat!!~~sakit len leh tahan..tapi klu sakit gigi..penat arrrrr!!
ADUYAI!!!~~~~~

lepas tuh naik kat kepala pening dan sebagainya..aku telan panadol 2 biji..lepas tuh aku makan ubat batuk..Bukan per utk bg ngantuk supaya akuleh tido..Lama gaklah ambik masa...mata nih takmo gak pejam2..try khayal ttg fantasi XXX pun takleh gak..heheheheheh..sakit gigi tuh menguasai aku..!!!!lama 2 mungkin otak aku letih dah pk.. tertidolah....
GRRRR GRRRR GRRR!!!~~~~

when good teeth go bad Pictures, Images and Photos

Aidy!!~~

red umbrella Pictures, Images and Photos

3 ulasan:

mummy roshie berkata...

tgk wayang tak ajak...huhuhuhuh

skatype berkata...

hari terindah dlm langkah hidup ker?
hahha.
pepun.
hope encik aidi hepy la ea.

Miko Shubashi berkata...

ajib tuh cape???
miahahah ~

cam best tgk wayang ~