Jumaat, Julai 17, 2009

...::The Obsessed:::...



Salam...
Ngantuknyer Tuhan jer yg tahu..Tido pun tak cukup..Redbull dah minum...1st time aku gi jogging pagi2 buta...yer arr pk kan keadaan badan yg sering jer tak sihat..sonok plak...harap azam tak jadi hangat2 tahi ayam jerk..memula ingat nak gi jejauh..tapi pancitlah..dh lama tak jogging..kejang2 abis sume otot...Semalam aku gi chowkit ngan ajib,abg budi ngan hasnah..Byk beli buah jer...Memulanya diorg lepak mkn kat umah aku...aku masak ketam berempah ngan goreng ikan..sebagai pencuci mulut aku beli aiskrim ngan special Bubur durian yg aku wat sendr..lama dh tak mkn ramai2 camni..selera sgt..Abg budi bawak jus AVOCADO..Sumpah aku takleh nak mkn..peliklah mkn "benda " tuh..klu mkn camtuh jer ngan gula oklah skit..tuh pun aku tak gheti gak..ajib lah ajar aku...

Masa kitaorg gi Chow kit tuh byk gak buah2 yg kitaorg beli..Buah pulasan,Duku langsat,buah jambu ngan Mangga..Abg Budi ngan Hasnah sibuk beli ulam2..yerlah selera org tua...hehehehehehhehe...Pegi pasar kul 3 pagi.. camtulah jadinya...Lepas lepak minum jap kat kedai mamak..Aku order sup Kambing ngan tea Halia..makan lagi..adoilah~!!~~
Balik umah dlm jap 4. pg..






Title: Obsessed
Genre: Drama/Thriller
Directed by: Steve Shill
Written by: David Loughery
Starring:
Idris Elba,
Beyonce Knowles,
Ali Larter,
Bruce McGill,
Jerry O'Connell,
Christine Lahti


Hari Khamis tuh aku ada gi tgk wayang ngan ajib n Abg Budi..citer THE OBSESSED lakonan
Idris Elba -DEREK CHARLES-Tak bape kenal..tapi dia jd suami yg baik tapi teraniaya...
Lakonan mantap Beyonce Knowles -SHARON CHARLES-mmg best arr..dia nih pu kira jadi jer watak dia sbg isteri n mak yg baik n perjuangkan hak dia..tambah plak ngan lagu2 dia yg mmg best tuh..
Lastly si Ali Larter-LISA SHERIDAN- klu tak slah arr ejaan dia-dia nih berlakon gak dlm Heroes...so mmg aku tau lah dia nih mmg hebat..tapi mmg best lah dia berlakon dlm citer nih..dia jadi pompuan yg jahat..
hehehehhehehehe!!~~

Kisah dia pasal sorg Pompuan Nama Lisa yg tetiba muncul n terlalu minat kat suami org nih..mcm2 dia buat nak dptkan lelaki nih..tapi selalu gagal..sehingga satu hari dia berjaya gak dekatkan dr dia ngan boss dia nih..Yg paling best dia nih tak takut paper pun berani..sampai lah Beyonce tau..Mula lah Aksi2 dasyat..teringat citer KILL BILL..mmg ganas arr diorg nih lawan..Masing2 berjaya arr tinggalkan skit kesan kat peminat n suami yg selalu teraniaya....Klu korg nak tahu gi lah tgk..
Oklah kot movie ni..sbb dia ada cinta, pengorbanan,kesetiaan,n gaduh2 yg dasyat gak lah..

Tak ramai tgk wayang tuh..Start lam kul 12.15..rasanya dlm 10 org jer tgk...tp mmg best..Mungkin sebab hari khamis kot..Ada gak kelibat2 artis..si Nora Danish ngan bf br dia,Intan lidyana,Farish,Lisa Surihani n lain..Tapi sume tgk Harry potter..Aku minta gak citer tuh..mmg tak miz lah..
tapi diorg tak bape minat.. so aku cadangkanlah citer nih..Sib bek best gak..Tapi memula jer cam slow skit..Dah lama tuh oklah..Beyonce plak asyik sexy jer..hahahahahhaha!!~~
Lagi satu Film nih 18PL
so..yg tak bape cukup tuh..tunggu cukup luh ek..
hehehehhehehehehehhe

Jom kita tgk skit antara image2 dia::







Aidy

5 ulasan:

tHEoNeANDoNLy berkata...

masak ketam berempah & pi negok wayang xajak..uwaa...!! hehehe..

afi berkata...

sedapnya..dah lama tak makan ketam..lain kali masak ketam ajaklah den sekali hihihih~tetibe

KhaiDrus berkata...

okik..
nanti den masak sepecial utk korang..
hehehehhehehe

noriza berkata...

wahh..sedap nyer makan ketam..my favourite..
dy citer obsessed best tp cam tergantung..
;)

KhaiDrus berkata...

tu arrr..
ader ke sambung dia?
huhu