Khamis, April 09, 2009

Tagged!!~~

tagged Pictures, Images and Photos


Salam...
disebabkan Syam mintak aku tagged kan benda nih
aku tagged lah..
huhu...


jeng..jeng..jeng...



Tagged Pictures, Images and Photos


S : Adakah anda suka blogging? Kenapa?

~~Teman bicara...chewahhh...kekadang rs cam nak share sumthing ngan org len...nak org len bg pendapat supaya kita leh pk...tul tak?
takkan nak share luv jer ngan lover kita...
hik hik!!!~~


S : Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
~~Sape ek?sume pun aku baca...aku nih tak kira sgt sape..tapi biasanya skodeng gak blog Miko, Syam, Corecheck, Kak Pah ngan Mummy Roshie...sbb diorg nih kira kreatif lah!!~~
(biarkan... aku menjaga... perasaan ini..wooo)~siap nyanyi lagi lagu Menjaga hati-ntah sape nyanyi ntah lagu tuh!!~~
larikkk!!!!~~~~(joking)


S : Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan Siapakah org itu?
~~cam bebudak jer soalan....sapelah takmo berkeadaan camtuh kan..
tp bg aku dah tersemat kat ati nih..hehehhehehehe..Luv u 4ever my>..!!~~


S : Taken or single? Mana lebih bagus?
~~Bila taken rs cam nak single..Bila single rsc am nak ber2..tp bg aku berdua lebih baik..
"Sharing is Caring!!~~


S : Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
~~sendirik2 tau jer lah..benda tuh bukan nyer best pun bgtahu..
wat malu kan..
hehehehehhehehhe!!~~\
Hati Ini tlh dimiliki!!~~itu yg penting


S : Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
~~Yg perfect dan leh membahagiakan dunia dan akhirat..susah nak dpt..but i will try to get it!!~~


S : Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
~~Tgklah...Rancang 30...harap time tuh still suburlah..sihat dan bertenaga utk gandakan rezki dan ramaikan umat!!~~Amien!!~~
hehehehhehehehhe!!!~~~


S : Nak berapa anak?
8 ler...best pe...


Lucky person yg anda ingin tag :
Core Check,Miko,Mummy Roshi, Zainie..dan sume kengkawan..
heheheheheheheeh!!~~~

Daaaaaaaaa


Flashing red sun Pictures, Images and Photos

Aidy

2 ulasan:

Che [ ani ] berkata...

10Q coz jwb tag aku!!!

putra berkata...

kamu kena tagged!!