Jumaat, Mac 13, 2009

~~@Saman Dan PoPoY!!~~

Street Fighter Legend Of Chun Li 2009 depohane com Pictures, Images and Photos


Hari Rabu ajib amik aku kat MC sebab aku abis keja kul 11. lambat gak aku turun..Rupanya dia dah beli tiket wayang citer Street fighter-The legend Of Chun Lie..!!~~bergegas aku balik umah tukar paper yg patut..dah balik keja tak mandi lg..ada aku kesah!!~~
best citer tuh..Bila tgk citer nih teringat citer Kill bill. Kira mmg tak mengecewakan lah..Start pukul 11.50..kira kitaorg balik dlm kul 2 lah sampai umah...gi jenjalan kat bangsar jap lepas tuh...
Sian "Popoy"kta umah..
biarlah...!!~~

Mlm nyer aku melayan si Popoy jap..(Popoy tuh kucing kitaorg..)..Meragam jer 2 3 hr tuh..Tapi dia mmg kucing yg bek..sellau buat aku gelak tgk kerenah dia..Cuma tak tahan time dia kejutkan tgh mlm klu dia nak "UH uH' beasar atau kecil...
start geget2 kaki nak bukakan pintu....
klu tak aku ajib lah mangsanya..
hehehheheheheh!!~~
Seharian aku tinggalkan dgn ajib..dgn ajib dia baik plak..klu ngan aku dah calar2 tangan aku nih..geram plak aku..time mkn br buat baik ngan aku..huhu!!~~

Esoknya (khamis)aku cuti..ader plan smlm nak tgk Watchmen ngan Yoe dan Yuyun..bgn dah kul baper..Kul 4 petang masing2 br celek mata..heheheheheh..yoe dah balik umah pun..So kitaorg lepas mkn terus gi dobi ambik baju skit..Sian kat Popoy so bwklah dia skali...masa nak balik dr Pudu tuh kitaorg u-turn kat Jln depan Shaw Parade dah kena tahn dgn polis..Berkeras gak aku memula tuh,..ajib mengikut jer..Lepas tuh nak settle mintak duit 50 siap suh mskkkan dlm buku saman..Terbang RM50.00..Dah lah tgh2 bulan nih.Nama polis to En Jasni..Melayu saja tapi perangai macam anjing..Tak senang lah idup korang..Makan duit haram..Aku tak halalkan dunia akhirat...Popoy yg dlm keta pun benci jer tengok diorg.Geram tul lah!!~~

Cancellah mlm tuh nak gi tgk Watchmen sbb budget yg ado!!~~yoe tipon ajak gi pasar mlm..aku mmg obses skit bab pasar mlm..aku mmg suka pg pasar mlm..tak kiralah mana2 pun..itu jer tempat aku yg rsnya leh ilangkan tensen..Biola tgk makanan mulalah aku membeli tak ingat...Rs macam bulan pose jer..hehehehehe..Cadangnya lepas tuh nak gi lepak umah yuyun..Biarkan Popoy dlm keta...Sian dia..dr tadi mintak nak kencing...Mmg dah berenti tp dia takut plak..
time tinggal dlm keta tulah
dia kencing kat bwh tempat duduk blkang..padan muka aku..Nasib baik kucing kesayangan kitaorg..klu tak?!!!
@!#$@$##%@#%!!~~~

Yoe dgn yuyun ader hamster..so time kitaorg mkn popoy ddk lh depan kandang hamster tuh..Tak ler kaco kitaorg mkn..sampai ajib beli kan ayam kat dia pun takmo mkn..Dia plak sibuk ngan hamster...Lama gak lah lepak..Tetiba aku rs gigi berdenyut..kul 11 abis citer HEROES kitaorg gerak..masuk dlm keta bau ya Allah..mengucap pjg..Time tuh lah si popoy manja2..tahu plak slh..aku mls melayan dah..ajib lah yg melayan dia..sanggup nak cuci kencing tuh sok...lantaklah...!!~~

Sampai umah popoy terus tido terlentang..Penat berjalan..huhu..
Sian plak..Comel plak aku tgk dia tido..Bila ajib tido..aku palk rs nak kuar amik angin kat luar..dlm kul 3 gak lah aku br balik..
melepak tgk suasana bukit bintang tuh...tak henti2 org lalu lalang..Org kl nih mcm taktau bila masa nak tido..pk pk balik smalah mcm aku nih..
hehhehehehehehe
so aku balik GRZZZZ grZZZzZz!!~~

art Pictures, Images and Photos

Aidy

3 ulasan:

SaraGurL berkata...

nk tgk pic popoyyyyyy

Novosibriskie berkata...

/quote/Berkeras gak aku memula tuh,..ajib mengikut jer../quote/
SUKER DENGAR :AJIB MENGIKUT JE: - HE HE HE MACAM ADA PENGALAMAN KENA TAHAN POLIS JER.. BAGUS ARR.. JANGAN MELAWAN POLIS..HUH! LAGI SATU JANGAN MEMOTONG KENDERAAN DI GARIS BERKEMBAR... HE HE HEHE

KhaiDrus berkata...

hehehehehhehe!!~~